Voeding

Belvas pure chocoladebrokken

15 augustus, 2017   /   Leave a comment

Ken je de Belgische chocoladebrokken van Belvas al? Echte Belgische kwaliteitschocolade, en dat proef je! Ik kreeg ze met Kerst geserveerd bij het dessert dat mijn schoonzusje voor mij had gemaakt. En sindsdien ben ik fan.
Voeding       belvas, chocolade

Banana Joe Banana Chips

18 februari, 2017   /   Leave a comment

Onlangs ontdekte ik de vrolijke zakjes bananenchips van Banana Joe. Deze chips is er in vijf verschillende smaken. Ik testte de pure variant met zeezout. De zakjes van Banana Joe bevatten ambachtelijk bereide bananenchips.
Voeding       banaan, chips

Review: Magic chocolade

11 maart, 2016   /   Leave a comment

Ken je de repen van Magic chocolade al? De makers van deze chocolade willen dat iedereen van chocolade kan genieten – ook als je een allergie hebt – en hebben daarom volledig allergeenvrije chocolade op de markt gebracht. 
Inspiratie, Voeding       chocolade, magic

Review: Trafo chips, gebakken in kokosolie

16 augustus, 2015   /   Leave a comment

Onlangs ontdekte ik de nieuwe biologische aardappelchips van Trafo, gebakken in kokosolie. Trafo is het eerste bedrijf dat aardappelchips op de markt brengt die gebakken worden in kokosolie. De kokosolie heeft een neutrale smaak, waardoor je de smaak van de aardappel goed proeft. 
Inspiratie, Voeding       aardappel, chips, kokosolie, trafo

Review: Vita Coco kokoswater

23 juli, 2014   /   Leave a comment

Vita Coco kokoswater is natuurlijk kokoswater (bevat alleen natuurlijke ingrediënten) en zit boordevol kalium. Kokoswater is glutenvrij én zuivelvrij. Eigenlijk is het niet nieuw. Kokoswater is al eeuwenoud. Maar nu hoef je zelf niet moeite te doen om een gat in een kokosnoot te boren.
Inspiratie, Voeding       kokoswater

Pagina 1 van 1

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten op basis van pure ingrediënten, leuke adresjes, reviews en tips om lekker te eten én te genieten ondanks de beperkingen van een voedselallergie of –intolerantie. Food inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief