Voeding

Abrikoosjes van de Kleine Keuken

28 mei, 2018   /   Leave a comment

Is jouw kind ook zo gek op rozijntjes? Dan heb ik goed nieuws! De Kleine Keuken heeft namelijk wat nieuws: doosjes met abrikoosjes. Heel fijn, want zo kun je wat meer variatie aanbrengen in de tussendoortjes voor je kind. Onze dochter Evelien, dol op rozijntjes, heeft ze in ieder geval al goedgekeurd.
Mama en kind, Voeding       abrikozen, traktatie

Ridiculously Good chocolade

15 maart, 2018   /   Leave a comment

Mijn enthousiasme over de candybars van Ridiculously Good deelde ik al eerder via Facebook en Instagram. Maar deze belachelijk goede chocolade bonbons verdienen ook een plekje op mijn site, omdat ze gemaakt zijn van pure, natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van geraffineerde suiker, gluten, lactose en soja.
Voeding       chocolade, ridiculously-good

Geboortetraktatie voor het kinderdagverblijf

2 maart, 2018   /   1 Comment

Tijdens mijn zwangerschapsverlof bedacht ik een allergeenvrije geboortetraktatie voor op het kinderdagverblijf. Ik heb mijn dochter Evelien van 2 jaar laten trakteren toen haar zusje geboren was. Uiteraard had ik dit natuurlijk wel voorbereid, zodat we de traktatie snel klaar konden maken.
Mama en kind, Voeding       geboorte, rozijnen, traktatie

Magic chocoladeletter

4 december, 2017   /   Leave a comment

Dit jaar werd ik door de Sint verrast, sinds jaren zat er weer een chocoladeletter in mijn schoen. Een heerlijke, ambachtelijke letter S van Belgische kwaliteitschocolade van het merk Magic.
Voeding       chocolade, sinterklaas

Belvas pure chocoladebrokken

15 augustus, 2017   /   Leave a comment

Ken je de Belgische chocoladebrokken van Belvas al? Echte Belgische kwaliteitschocolade, en dat proef je! Ik kreeg ze met Kerst geserveerd bij het dessert dat mijn schoonzusje voor mij had gemaakt. En sindsdien ben ik fan.
Voeding       belvas, chocolade

Pagina 1 van 2

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief